Πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19

Σχετικά με τον COVID-19

Το κατάλυμά μας ακολουθεί όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις κυβερνητικές υγειονομικές οδηγίες έναντι του κορωνοϊού.

Ακολουθούμε αυστηρούς κανόνες καθημερινής καθαριότητας απολύμανσης και υγιεινής ειδικά πριν από κάθε άφιξη. Έχουμε προετοιμασθεί και προσεκτικά καθαρίσει και ανακαινίσει την όλη εγκατάσταση με σκοπό να υποδεχθούμε με ασφαλή τρόπο τους επισκέπτες μας.

Επίσης όλο το προσωπικό μας το οποίο ασχολείται με το κατάλυμα είτε στην υποδοχή ή στην καθαριότητα είναι εμβολιασμένο και ασφαλές για τους επισκέπτες μας.

Παραμένουμε υγιείς, και είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με ασφάλεια στο μικρό ξενοδοχείο μας λαμβάνοντας υπ' όψιν την υγεία σας χωρίς να παραβλέπουμε το πνεύμα της Ελληνικής φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει συνολικά επτά δωμάτια με προσωπικο μπαλκόνι. Στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει και κοινόχρηστο μπαλκόνι για όλους τους επισκέπτες μας με θεα στην θάλασσα και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Τοποθεσία

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μας αποτελεί εξαιρετική βάση για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν το νησί και τις ομορφιές του αλλά και για αυτούς που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.