Η Τοποθεσία μας

Που βρισκόμαστε

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μόλις 10μ από την παραλία, με κοινόχρηστη αυλή και μπαλκόνια σε όλα τα δωμάτια που θα σας χαρίσουν εκπληκτική θέα και μαγικά ηλιοβασιλέματα ενώ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 280μ από το λιμάνι της Σαμοθράκης.

Χτισμένο στην ήσυχη πλευρά του χωριού βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά καφέ, παραδοσιακές ταβέρνες και καταστήματα. Επίσης είναι πολύ κοντά και η αφετηρία των λεωφορείων και των ταξί του νησιού.

Πώς θα μας βρείτε

Το ξενοδοχείο μας απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι του νησιού, ακολουθήστε την παραλία και θα μας βρείτε. Το κοντινότερο αεροδρομιο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη - Διεθνές Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης Δημόκριτος.

Αποστάσεις

Το ξενοδοχείο μας απέχει 5 χλμ. από τη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού, που είναι χαρακτηρισμένη παραδοσιακός οικισμός, 5,5χλμ από τον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιάπολης και της Νίκης της Σαμοθράκης,13 χλμ από το χωριό Θέρμα και τους καταρράκτες, σημείο απίστευτης φυσικής ομορφιάς του νησιού, 12,5 χλμ από το χωριό προφ. Ηλίας με το εξαιρετικά γευστικό και φημισμένο κατσικάκι Σαμοθράκης και 14χλμ περίπου από την παραλία “Παχιά Άμμο”, μοναδικής ομορφιάς.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει συνολικά επτά δωμάτια με προσωπικο μπαλκόνι. Στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει και κοινόχρηστο μπαλκόνι για όλους τους επισκέπτες μας με θεα στην θάλασσα και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Παροχές

Τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα μιας ξεκούραστης και αξέχαστης διαμονής. Αν χρειάζεστε κάτι μην διστάσετε να μας ρωτήστε μας και θα κάνουμε το παν να σας εξυπηρετήσουμε.